Tuesday

SAN REMO INSTANT LASAGNA

An ideal way to prepare your lasagna.  SAN REMO is an instant lasagna which is an oven ready lasagna sheet and no pre cooking required.  You can instantly use the sheets when you prepare your lasagna.
250g X 12 pieces


Further info: 
San Remo product get its halal accreditation from Australian Federation Of Islamic Councils Inc.
The look of ready to eat lasagna.

Jom Ke Pandan.

                                  For enquiry/order, please do email us at pandanpbb@yahoo.com

4 comments:

 1. Slm..nk tau instant lasagna san remo ni ada halal cetificate yg di endorsed dr jakim x?

  ReplyDelete
 2. Salam, San Remo Instant lasagna ada halal accredition from Australian Federation Of Islamic Councils Inc. Thanks, Pandan

  ReplyDelete
 3. Salam.nak tau.mcm mn nk oder erk

  ReplyDelete
 4. PEMBATALAN PENGIKTIRAFAN 2 BADAN ISLAM LUAR NEGARA PDF Cetak emel
  Ahad, 28 Julai 2013 23:51
  Adalah dimaklumkan bahawa bahagian Hab Halal JAKIM, telah memutuskan untuk MENARIK BALIK pengiktirafan ke atas dua (2) Badan Pensijilan Halal Luar Negara Yang Diiktiraf di Australia seperti berikut:

  1.Australian Federation of Islamic Councils Inc. (AFIC); dan
  2.Australian Halal Food Services (AHFS)

  PENARIKAN BALIK pengiktirafan ini adalah berkuatkuasa mulai 15 Julai 2013. Sehubungan itu, tuan/puan dipohon mengambil maklum dan merujuk kepada senarai terkini Badan Pensijilan Halal Luar Negara Yang Diiktiraf oleh JAKIM melalui laman sesawang www.halal.gov.my.

  Sehubungan itu, bagi produk-produk import berasaskan haiwan dan bukan berasaskan haiwan yang telah mendapat pengesahan halal daripada badan pensijilan halal berkenaan sebelum atau pada 15 Julai 2013, Sijil Halal tersebut adalah diterimapakai oleh JAKIM sehingga tarikh tamat sijil.
  Manakala bagi produk sedia ada di Malaysia, sijil halal tersebut hanya diterima pakai untuk tujuan penghabisan stok. Bagi pembelian stok baru selepas 15 Julai 2013, ianya hendaklah disertai dengan sijil halal daripada Badan Pensijilan Halal Yang Diiktiraf oleh Jakim di Australia.

  http://www.halal.gov.my/v3/index.php/ms/media/pengumuman/308-pembatalan-pengiktirafan-2-badan-islam-luar-negara

  ReplyDelete