Friday

CREAM CHEESE : ROYAL VICTORIA

A new product added in Pandan.  Royal Victoria cream cheese manufactured by Tatura Milk Industries. The taste are yummy and not expensive compared to Philly. Recommended!

Below are the copy of Halal Status.


Jom Ke Pandan.

                                  For enquiry/order, please do email us at pandanpbb@yahoo.com

8 comments:

  1. boleh saya tahu,sekarang ada tak stok cream cheese ini?harap dapat bg jawapan segera agar dapat saya ke sana hujung minggu ini..
    tq..

    ReplyDelete
  2. Hi customer : Buat masa ini, Royal Cream Cheese no stock until further notice. Thanks!
    Pandan

    ReplyDelete
  3. sedihnyeee =s time nak raya pulak xde stok..boleh recomenkan option lain selain cream cheese ini?saya suka cheese ini sbb rasanya lebih sedap n manis b'banding philly =)

    ReplyDelete
  4. Option lain : Tatura cream cheese tapi tak ada pack 2kg.Thanks, Pandan

    ReplyDelete
  5. Terima kasih banyak2 :) Saya sedang mencari cream cheese yang halal dan terjumpa brand ni. Tetapi pakejnya tiada logo 'halal'.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam Kita kan dah ada Pengilang yg buat keju di malaysia di shah alam .. TJA CHEESE.. cream cheese die memng terbaeq.,..secret recipe pun pakai TJA cheese.. kalau nak cube cari dekat bake with yen or MY Choice Trading Shah Alam dijamin 100% halal tanpa enzymes haiwan.. mozarella n EDAM die pun terbaeq.. Alhamdulilah sekarang makan cheese tanpa was was

      Delete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. Salam,

    Royal Victoria cream cheese is not included in the halal certificate. Why?

    ReplyDelete