Friday

PLASTIC CONTAINER

Plastic Container a.ka. bekas kuih raya.


 Jom Ke Pandan.
For enquiry/order, please do email us at pandanpbb@yahoo.com

65 comments:

  1. Wonderful blog & good post.Its really helpful for me, awaiting for more new post. Keep Blogging!


    Plastic Storage Containers

    Solar Panel In Canada

    ReplyDelete
  2. Hi,.mcm mna nk order bekas kuih ni.?

    ReplyDelete
  3. Hi...bg quotations untk sume ni...email kpd raz_yanti@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  4. Hi November July, you can send us an email to pandapbb@yahoo.com :-)

    ReplyDelete
  5. Hi Nisrina Nazihah, thank you for you enquiries and we have sent the quotation to your email. Do check yea.
    Thanks, Pandan

    ReplyDelete
  6. tolong bg semua harga bekas ni .. ceqpen92@gmail.com

    ReplyDelete
  7. tlng bg hrga bekas ni email kt cheekygurl92@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. Hi.. can u email me the size and quotation of the box at hafizisaid90@gmail.com thanks

    ReplyDelete
  9. Hi all, we have sent the quotation to your email address. Do check yeah.

    Thanks, Pandan

    ReplyDelete
  10. send the quotation to suescorpio_88@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  11. hye..tlg bg quotations bekas plastic container bersaiz pnjg 5.2, lebar 4.7, tggi 1.7...nak dalam 700 bekas...email kpd amir_clon88@yahoo.com.my..tq

    ReplyDelete
  12. hi tolong bagi semua quotation bekas ni at raudhah8888@gmail.com
    tq

    ReplyDelete
  13. Hi, minta pm quotation bekas2 ni.. tq
    fa3_gnola88@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  14. AnonymousMay 20, 2014

    Nak order

    ReplyDelete
  15. AnonymousMay 20, 2014

    Hi...sy nak order utk kod KF 3004 , KF 3005 , KF 800A...
    setiap kod nak order 1 ctn...
    plzz sent quotation to nizaman@tnb.com.my
    tq...

    ReplyDelete
  16. Hi Nizaman, kami dah send quotation to your email. Do check ya.
    Thanks,
    Pandan.

    ReplyDelete
  17. AnonymousMay 21, 2014

    Hi...terima kasih...sy dah dapat quotation tuu...
    Tp mcm mana cara sy nak order items tuu...???
    Tlg bagitau cara mcm mana sy nak order sume tuu...
    nizaman@tnb.com.my

    ReplyDelete
  18. Hello, dah reply juga (: Boleh hantarkan code barang & kuantiti yang diperluka dulu dan kami akan reply dgn quotation, then baru buat pembayaran (:

    Thanks,
    Pandan.

    ReplyDelete
  19. nak quotation. email hasmahabulana@gmail.com. semua item.

    ReplyDelete
  20. Hello there, kami dah send quotation untuk plastic containers :-) Check email ya.
    Thanks,
    Pandan.

    ReplyDelete
  21. AnonymousJune 04, 2014

    Email saya juga k..klu pos p sbah...

    ReplyDelete
  22. AnonymousJune 04, 2014

    Baby_twin10@yahoo.com
    email saya juga untuk pos p sabah

    ReplyDelete
  23. AnonymousJune 13, 2014

    Hi, boleh hantar quotation ke izy1881@yahoo.com ;)

    ReplyDelete
  24. Hii, can u email me the quotation to syahirahramzan@yahoo.com...tq.. :)

    ReplyDelete
  25. Please email the quotation to syahirahramzan@yahoo.com.. TQ :)

    ReplyDelete
  26. AnonymousJune 17, 2014

    salam..
    tlg bg quotation utk stiap 1 & cara utk order..
    TQ...
    aramanishadi@gmail.com

    ReplyDelete
  27. Hi , kl sy nak beli mcm mana ye? Ada kedai ke?

    ReplyDelete
  28. Sy berminat utk beli kf304 & kf305. Boleh whatsapp sy 013-6707440 ut cara pembelian. Tq

    ReplyDelete
  29. Hi Pandan... Please email the quotation to me here dateen@yahoo.com.

    I need A.S.A.P. Thanks.

    ReplyDelete
  30. AnonymousJune 25, 2014

    Send quotation pls
    harrazhaiyqal@gmail.com

    ReplyDelete
  31. Hi salam..sy berminat utk membeli kf3005..please email me masurinafu@yahoo.co.uk
    Tq asap

    ReplyDelete
  32. AnonymousJuly 10, 2014

    boleh send quoatation tak untuk 2000 pcs KF 3005 & KF 3004 ke haslizayusoff@gmail.com

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  34. boleh send quotation untuk KF 3004 ke fuzan.enterprise@yahoo.com . ASAP .

    ReplyDelete
  35. Masih dijual ke? emel scafcenmeow@gmail.com

    ReplyDelete
  36. hi, tolong bagi semua quotation bekas ni at hudataupek@yahoo.com
    tq

    ReplyDelete
  37. boleh tahan utk kukus tak??

    ReplyDelete
  38. Hi...boleh saya dapatkan quotation barang2 yg dijual...tq...nie email saya...mirasyazana_razli88@yahoo.com

    ReplyDelete
  39. Hai...tolong qoute untuk sy semua item
    nuraidahisa@gmail.com
    tq

    ReplyDelete
  40. Hi boleh tlg quotekan semua item di atas. Terima kasih

    Ndsafiyyah@yahoo.com

    ReplyDelete
  41. Hi tolong emailkan sy harga utk kesemua item di atas . Terima kasih

    marinejohnes@yahoo.com

    ReplyDelete
  42. Emailkan sy harga dan cara beli..juejuewn@gmail.com

    ReplyDelete
  43. Salam & Hi.. PPBB ni still available ke ? Sy nak oder Plastik Container.. Tq.. Please Email @ Humairakauthar78@gmail.com

    ReplyDelete
  44. Halo...blh tlg email hrga bg item yg ada..ke...snasir77@gmail.com
    tq...

    ReplyDelete
  45. Salam, boleh tolong emailkan quotation harga barang-barang plastik di atas? Terima kasih

    Ilyah mohd idris
    ehsaniah37@gmail.com

    ReplyDelete
  46. Salam, boleh tolong emailkan quotation harga barang-barang plastik di atas? Terima kasih

    Ilyah mohd idris
    ehsaniah37@gmail.com

    ReplyDelete
  47. Salam, boleh tolong emailkan quotation harga barang-barang plastik di atas? Terima kasih

    Ilyah mohd idris
    ehsaniah37@gmail.com

    ReplyDelete
  48. Hi..Tolong emailkan sy harga utk kesemua item di atas.. Tq
    ghrt.crew@yahoo.com

    ReplyDelete
  49. Hi.... tolong hantarkan harga utk semua brg diatas ke email saya vany9880@yahoo.com. terima kasih

    ReplyDelete
  50. Email saya pls nurulwafdaa@gmail.com

    ReplyDelete
  51. KF 3005 BERAPA HARGA SEUNIT?
    Email rajanorlili60@yahoo.com

    ReplyDelete
  52. Boleh saya tawu alamat kedai? Email saya quatation. ibtihaj93@gmail.com

    ReplyDelete
  53. Hi....boleh tolong emailkan quotation semua harga bekas kepada everything4tikati@gmail.com

    ReplyDelete
  54. hi... boleh tolong emailkan quotation untuk semua bekas & min kuantiti ke cikmaschanteque@gmail.com
    tq

    ReplyDelete
  55. Hai....boleh tlg email quotation utk smua bekas dia atas... chemy_rashid@yahoo.com... tq ...

    ReplyDelete
  56. Bole tlg emailkan harga semua jenis plastik container tu, xvermars@yahoo.com

    ReplyDelete
  57. Bole tlg emailkan harga semua jenis plastik container tu, xvermars@yahoo.com

    ReplyDelete
  58. saya dari sabah. boleh email harga bekas berserta postage skali?

    ReplyDelete
  59. Hye... boleh email harga bekas berserta postage skali untuk sabah dan sarawak .... jieja_ahmat22@yahoo.com

    ReplyDelete
  60. Sangat informatif n jelas.. blog yang terbaik.. tahniah

    ReplyDelete
  61. email to me quotatio
    rosealwybiz@gmail.com'

    ReplyDelete
  62. Hai..macam mana nak order bekas ni ye?

    ReplyDelete
  63. Hai..macam mana nak order bekas ni ye?

    ReplyDelete