Monday

ALUMINIUM FOIL FOR CHOCOLATE PACKAGING

These colored aluminium foil paper comes in various colors for chocolate praline packaging.  It comes in 4 colors :
1) Gold  
2) Silver
3) Red
4) Green
Measuring at 8m long x 23cm wide
Weight 100g

                                                         Jom Ke Pandan.

                                For enquiry/order, please do email us at pandanpbb@yahoo.com

17 comments:

  1. dah siap potong ke?ni untuk buat coclate bar ok x?

    ReplyDelete
  2. Kekotakku : Ya, dah siap potong. Memang sesuai untuk chocolate bar tetapi you kena potong sendiri. Thanks, Pandan

    ReplyDelete
  3. chocolate foil ni.. 100g = saiz apa ye besarnya..

    ReplyDelete
  4. Inspire Chocolate : 8 meter/100gm
    Thanks

    ReplyDelete
  5. ni ada stock lagi? nak order camner?

    ReplyDelete
  6. Zulfoto: Yes, memang selalu ada stock. To order, pls email to pandanpbb@yahoo.com. Thanks, Pandan

    ReplyDelete
  7. There are blocks of chocolates in our freezer! my sister loves to collect them! (Take note:"collect") rather than eat them, especially the ones with classic packaging.

    ReplyDelete
  8. Granville: Thanks for visiting our blog! Appreciate! Pandan

    ReplyDelete
  9. I had a few viewing the website in Safari on the Mac, but apart from that loved the post.
    steel bar manufacturers

    ReplyDelete
  10. Masihbade lagi ker wrapper ni

    ReplyDelete
  11. klo saya nk yg hijau n mintak poskan ke temerloh, blh ke?

    ReplyDelete
  12. Price d atas utk 4 kaler tu ke?
    Bleh pos kan? Ade kaler lain lgk x

    ReplyDelete
  13. Warna lain tak ada

    ReplyDelete
  14. Mcmane nk oder?

    ReplyDelete
  15. Hi, boleh msg saya kat 0122676835. Minat dgn gold foil..thank you. Buat wrapping swwet

    ReplyDelete