Tuesday

Serbuk Dadih Buah Buahan


Product of Happy Grass
Halal Status
Ingredients:
Sugar, Citric Acid, Agar Agar, Creamer, Permitted Food Coloring & Flavoring, Vitamin C




Flavor
Rose Bandung, Sweet Corn, Honey Dew, Raspberry, Lychee, Strawberry, Soursop, Chocolate, 
Cappucino, Orange, Vanilla

Cara memasak:
Didihkan 3000ml air dengan 100g gula. Setelah gula hancur masukkan 1 tin susu cair. Tutup api dan masukkan serbuk dadih segera ini. Kacau sehingga rata.Anda boleh juga menambah potongan buah-buahan atau nata de coco ke dalam bancuhan.Tuangkan ke dalam acuan dan sejukkan ia ke dalam peti sejuk.

For enquiry/order, please do email us at pandanpbb@yahoo.com

24 comments:

  1. pandah johor bahru ke?
    ada x stokis di johor bahru?

    ReplyDelete
  2. Salam,
    Pandan Pusat Bekalan Bakeri berada di Seksyen 7 Shah Alam.

    Thanks,
    Pandan

    ReplyDelete
  3. macam mana nak buat tempahan?

    ReplyDelete
  4. kalau nak gantikan dengan susu segar boleh ker?

    ReplyDelete
  5. apa tujuan meletakan gula buah-buahan dalam dadih?

    ReplyDelete
  6. apa tujuannya meletakan gula buah-buahan didalam dadih?

    ReplyDelete
  7. Salam Aida,

    Tujuan mencampurkan gula buah-buahan di dalam dadih sebenarnya untuk menambahkan perisa (: But then, kalau tak letak pun tidak mengapa. Still sedap!

    Thanks, Pandan

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Salam nk tnye mcmne nk order secara borong ye? Dan nak tau harga nya. Sbb wife sy meniaga dadih. Juga boleh cantact wife sy 01123723836 Liya untuk reply yg lg cpt. Sbb klu xde masalah nk order urgent. Tq

    ReplyDelete
  10. salam. sy nk tny klo beli borong bpe harga nya?

    ReplyDelete
  11. Assalam.. Sy nk Tanya masih lagi menjual borong ke.. Sy nk mbeli scara borong.. Sy peniaga dadih segar.. Bole msg atau wsap sy.. 01139326791 nur..tqqq

    ReplyDelete
  12. Salam sy nk tnye ni cmne cre sy nk order..lau blh sy nk no tpon..ni no sy 0196569832..please reoly

    ReplyDelete
  13. Salam sy nk tnye ni cmne cre sy nk order..lau blh sy nk no tpon..ni no sy 0196569832..please reoly

    ReplyDelete
  14. Pm sy utk belian borong...0139825325

    ReplyDelete
  15. Pm sy utk belian borong...0139825325

    ReplyDelete
  16. Pm saya juga utk belian borong ... 0148102579

    ReplyDelete
  17. PM sy juga untuk belian borong..01123556204

    ReplyDelete
  18. Gimana cara beli product ini yaa..krn kami tinggal di indonesia. Adakah yg jual?

    ReplyDelete
  19. Gimana cara beli product ini yaa..krn kami tinggal di indonesia. Adakah yg jual?

    ReplyDelete
  20. Berapa harga kalau beli banyak, 0179155459

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum.. nak tanye kalau nak beli borong berape ye ? Boleh whatsapp saye tak nak tawu harga 01137942329

    ReplyDelete
  22. Blh share location
    Kalu beli borong brapa harga sekotok

    ReplyDelete